Hvorfor et akrylskilt?

Fordeler med akryl

Akryl, også kjent som plexiglass, er et flott materiale som egner seg bra til firmaskilt ved inngangspartier. Det blir ofte valgt når man vil gi et moderne og enkelt inntrykk.

Skiltene skjæres ut etter ønsket mål og trykkes deretter på baksiden i CMYK med vår UV-printer. Ønsker du en bakgrunn til trykket legger vi en folie på baksiden av skiltet. Hvitt og svart er de vanligste fargene, men vi kan selvfølgelig ordne det meste.

Fornøyde kunder med akryl

Akrylskylt
akrylskyltar

Be om et tilbud

TILBUDSFORESPØRSEL

BESKRIV HVA SLAGS SKILT DU ØNSKER

LITT MER LESING

Et akrylskilt, eller plexiglass-skilt som også er et vanlig begrep, er et moderne og elegant valg til f.eks. inngangsskilt, logoskilt, informasjonsskilt og kontorskilt. Disse skiltene passer bra i klassiske miljøer så vel som for moderne eiendommer.

Størrelse og tykkelse
Våre plexiglass-skilt kan lages i alt fra desimeterstore størrelser til opptil flere meter. Den vanligste tykkelsen er 5 mm, men for kunder som ønsker et mer massivt skilt tilbyr vi også 10 mm.

Form og utseende
Variasjonene og valgmulighetene er uendelige. Vi trykker akrylskiltene direkte på baksiden av materiale i høy oppløsning med UV-printer. Denne moderne produksjonsmetoden gjør så å si alle motiver mulige. Gjennomsiktig eller farget bakgrunn? Du bestemmer! Noe som har blitt mer vanlig i det siste er trykk av fotografier til innredning. Materialets svært blanke overflate gir da en stilig effekt.

Etter trykkingen freser vi ut skiltene i vårt fresebord. På grunn av dette kan vi lage dem i så å si hvilken som helst form. De vanligste formene er naturligvis kvadratiske og rektangulære skilt, men vi har også laget f.eks. runde, ovale og stjerneformede løsninger.

Om man vil tilføre en enda mer eksklusiv følelse til skiltet sitt tilbyr vi diamantpolering av kantene, noe som gjør dem blanke.

Festemåte
Den vanligste festemåten for et akrylskilt og plexiglass-skilt er med avstandsfester, men man kan også montere dem med dobbeltsidig teip. Dette pleier å være en god løsning i følsomme miljøer. Husk da på at bakgrunnen ikke kan være gjennomsiktig.

Uansett om du vet akkurat hva du vil ha eller trenger litt hjelp til å diskutere ditt skiltbehov er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss! Sammen finner vi en løsning som passer ditt skiltbehov!