Dørskilt i messing

Er du på jakt etter dørskilt? Vi har et brett sortiment av graverbare dørskilt, messingskilt og navneskilt for både boliger og leiligheter. Klikk på noen av dem for å tilpasse graveringen.

HVORFOR BESTILLE HOS OSS?

VI HJELPER DEG MED Å FINNE FRAM!

Å lage et dørskilt er ikke alltid like lett – ulike materialer har ulike begrensninger og egenskaper. Vi hos SignOnline.no kan ut ifra forutsetningene dine hjelper deg gjennom skilt-jungelen. Med vårt store utvalg av produksjonsmetoder og materialer kan vi lage et skilt som passer for deg.

Vet du akkurat hva du er på jakt etter, så fikser vi det direkte for deg!

STEG FOR STEG

DESIGN

Du bestemmer selv designet av skiltet ditt, med eller uten vår hjelp.

PRODUKSJON

Vi tar imot ordren din, og skiltet du bestiller går rett til produksjon.

LEVERING

Så snart skiltet er ferdig, pakkes det og kommer snart hjem i postkassen din.

Be om et tilbud

Tilbudsforespørsel

BESKRIV HVA SLAGS SKILT DU ØNSKER

LITT Å TENKE PÅ

Dørskilt er også en måte å vise hvem som bor i et hus eller hvilket firma som holder til der. Noen ganger inkluderer man gateadressen for å være å være helt tydelig, særlig hvis det er fare for å ha problemer med å finne frem.

Når du designer dørskiltet ditt bør du tenke over tre ting: 1) Materiale 2) størrelse og 3) festemåte.

Materiale
Materialet styres i stor grad av omgivelsene. Er døren innendørs, utendørs eller i en trappeoppgang? Hvilken stil har omgivelsene?

Størrelse
Å regne ut hvor stort et dørskilt skal være er enklere sagt enn gjort. Det finnes tre vanlige breddestørrelser på dører: 70, 80 og 90cm. Ønsker du et rektangulært skilt, anbefaler vi at bredden er 2 til 3 ganger høyden, for eksempel 200x100mm, 300x100mm, 450x150mm. Et kvadratisk skilt som skal synes på avstand anbefales å ha en størrelse over 150x150mm.

Festemåte
Hvilket materiale er døren laget av? Ønsker du ikke å gjøre noen inngrep på døren bør du unngå skruer. Skruer er en festemåte som heller ikke egner seg på dører som er laget av metall. For metalldører anbefaler vi festemåter med dobbeltsidig teip. En bakside med dobbeltsidig teip er en allsidig løsning som tilfredsstiller de fleste behov. Er det et midlertidig skilt, og døren har en gammel farge er det fare for at fargen faller av når skiltet tas ned. For midlertidige skilt anbefaler vi derfor sugekopper eller magnet.

Har du flere spørsmål angående valg av skilt kan du ta kontakt med oss på SignOnline.no, så hjelper vi deg.