Personlig navneskilt som innflyttingsgave

Når man kjøper seg et nytt hus eller leilighet er det veldig hyggelig å motta innflyttingsgaver, og enda hyggeligere er det å motta innflyttingsgaver man faktisk trenger. Alle som flytter til en ny bolig trenger et navneskilt for å henge på eller ved ytterdøra, og kanskje også et skilt for å henge på postkassen? Hos www.signonline.no finner man et stort utvalg av slike perfekte innflyttingsgaver, og her kan man bestille navneskilt i god kvalitet som varer lenge.

Se alle dørskiltene

Alle standard navneskilt man får her er laget i høykvalitets messing, og garanteres å vare lenge. Messing består hovedsakelig av kopper og sink, og det er kopperinnholdet som bestemmer fargen på skiltet. De fleste navneskiltene kommer i en gyllen fargetone, men ved å øke eller minke kopperinnholdet vil skiltet få henholdsvis en mer rød eller hvit farge. I katalogen på nettsiden kan man finne utallige varianter å velge mellom, både når det gjelder form, størrelse og farge. Navneskiltene graveres selvfølgelig med akkurat det man vil, og man kan velge mellom ulike skrifttyper og skriftstørrelser. Dersom man har lyst til å gi en enda mer unik innflyttingsgave kan man spesialbestille et skilt i et annet materiale, for eksempel akryl. Via et skjema på nettsiden kan man angi ønsket størrelse, tekst og kan til og med legge til en logo. Det er med andre ord kun kreativiteten som setter grenser.

Et personlig navneskilt er en flott måte for å friske opp en ellers kjedelig husvegg, og et slikt skilt kan dermed være den perfekte innflyttingsgave. På nettsiden kan man designe skiltet akkurat slik man vil og sørge for at det passer til mottakeren. I den nettbaserte katalogen finner man alle de ulike skilttypene, og etter å ha funnet sin favoritt kan man designe innholdet direkte i nettleseren. Man får opp en forhåndsvisning av skiltet, og etter hvert som man angir hva som skal graveres i de forskjellige tekstradene vil forhåndsvisningen av skiltet reflektere endringene. Man kan dessuten endre skriftstørrelse og skrifttype og kan kontinuerlig se en forhåndsvisning av det ferdige produktet etter hvert som man foretar justeringer i innholdet. Når man er fornøyd med resultatet er det bare å legge det brukertilpassede skiltet i handlekurven og man får tilsendt et flott navneskilt som man kan gi i innflyttingsgave.