Kundeservice

Vi er alltid klare for å hjelpe deg. Vi svarer gjerne på spørsmål og gir råd om hvilke skiltløsninger som passer deg best, reklamasjoner og andre spørsmål. Kontakt oss gjerne på +46 8-31 87 02, info@signonline.no eller gjennom skjemaet under.


SignOnline Norge NUF
Registrert i Foretaksregisteret
Organisasjonsnummer: 921009232MVA

Svenska Skyltcentralen AB
Pipersgatan 28
112 28 STOCKHOLM, SVERIGE

Orgnr: 556873-3462

BESTILLING

Hos oss velger du selv hvor involvert du vil være i bestillingsprosessen. Enten designer du og bestiller skiltet ditt direkte i vårt designverktøy online, eller så kontakter du oss så hjelper vi deg med å lage skiltet ditt!

BETALING

For bestillinger som gjøres online bruker vi Klarna for å håndtere betalingene. Du kan da betale med kort, nettbank eller med faktura. For tilbakevendende kunder setter vi gjerne opp løsninger som f.eks. et fakturaprogram på forespørsel.

LEVERING

Små og mellomstore skilt leveres normalt med DHL. For store skilt tar vi i bruk spesialtransport. Lasergraverte plastskilt sendes innen tre dager. Aluminium, akryl og messing sendes innen 1-2 uker.

SPØRSMÅL?

Uansett om du har spørsmål om en bestilling du allerede har gjort eller trenger hjelp til å bestille er vi her for deg. Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss på info@signonline.no eller +46 8-31 87 02!

FAQ

Nei, hos oss velger du selv hvor involvert du vil være i prosessen. Enten designer og bestiller du skiltet ditt selv i vårt online-verktøy, eller så kontakter du oss så kommer vi med et material- og designforslag til deg, helt uten kostnad.

Hos oss kan du betale med kort, nettbank og faktura.

Nej, MVA er inkludert i priset du ser på produkten, toll tillkommer ikke! Vi sender din ordre fra Sverige, dette er ikke noe som påvirker deg som kunde siden vi er registrert som et norsk selskap, vi står for eventuelle tollgebyr.

SEND EN E-POST

Kontakt oss