HVILKET MATERIALE PASSER FOR MEG?

HVILKET MATERIALE SKAL JEG VELGE?

På SignOnline.no tilbyr vi en rekke ulike materialer for alle behov. Hvilket materiale som egner seg best er avhengig av en rekke faktorer, som for eksempel miljøet skiltet skal henge i, tiden det skal henge oppe, budsjett og innhold på skiltet. Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg med valget ditt.

PRODUKSJONSMETODER

Vi har en rekke ulike produksjonsmetoder avhengig av materiale og bruksområde. Les mer under om hvilke metoder vi jobber med.

uv-planprinter
UV-printer

For skilt i glatt aluminium, Dibond, kanalplast, PET og skummet PVC tar vi i bruk en UV-planprinter. Dette gjør det mulig å trykke direkte på materialet med svært høy oppløsning.

fräs
Fresebord

Når vi har planprintet materialer som aluminium, Dibond, kanalplast, PET og skummet PVC, freser vi ut skiltene direkte i materialet med et fresebord.

lasergravyr
Lasergravering

Skilt i plastlaminat, merking til VVS, el eller alarmer og industriskilt lager vi med lasergravering. Laseren graverer materialet og skjærer deretter ut skiltets konturer.

djupgravyr
Dypgravering

Vi graverer messingskilt med dypgravering. Med denne metoden kan vi lage både tekst og logoer. Deretter fargefyller vi som oftest graveringen med lakkfarge.

rullprinter
Rulleprinter

Med rulleprinter skriver vi ut og skjærer klistremerker, dekor og postere. Utskriftene har svært høy kvalitet med miljøvennlig eco-solvent blekk.