HVORFOR ET SKILT I MESSING?

FORDELER MED MESSING

Messing anses av mange for å være det vakreste og mest klassiske materialet for å lage skilt. De gir et klassisk og elegant inntrykk, og vil holde i mange år fremover. Å lage skilt i messing er et håndverk som krever lang erfaring og yrkesstolthet. De vanligste bruksområdene for messingskilt er dørskilt, inngangsskilt og firmaskilt.

FORNØYDE KUNDER MED MESSINGSKILT

mässingsskylt venezuelas ambassad
Mässingsskylt till Newgen
dörrskylt mässing
mässingsskyltar

BRA Å VITE

Våre skiltmakere lager skiltet ditt med den største kjærlighet og omsorg. Selv om en del av arbeidet i dag gjøres ved hjelp av maskiner er det fremdeles snakk om et håndverk som det tar mange år å lære seg. Våre gravører har lang erfaring innen yrket, og vi tør å love deg et fantastisk sluttresultat.

Skiltene lages på målbestilling ved at vi skjærer ut ditt ønskede mål fra messingplaten. I vår datastyrte graveringsmaskin graverer vi deretter inn ønsket tekst eller logo med en roterende gravering. Dette betyr at et graveringsstål som roterer med høy hastighet freser bort materiale i platen.

Når graveringen er klar fyller vi den med lakkfarge. Svart er den vanligste fargen, men vi blander gjerne en farge som matcher fargene i logoen din og dens grafiske profil.

Send inn logoen din, så ser vi hva vi kan gjøre. Vi vil helst ha logoen i formatet PDF eller EPS, i såkalt vektorformat. Hvis du har fargekoder i for eksempel CMYK eller Pantone-format kan du gjerne sende dem også. Du kan selvfølgelig ta det rolig om du er usikker på format og fargekoder. Ta kontakt, så løser vi det.

Alle våre messingskilt klarlakkeres for lang holdbarhet i vårt nordiske klima. Minimalt med vedlikehold er nødvendig – bare vask skiltet rent med et mildt rengjøringsmiddel en gang i mellom, så holder det seg fint i mange år.

De vanligste festemåtene for disse skiltene er enten skruehull eller dobbeltsidig teip på baksiden. Dobbeltsidig teip fungerer best med små til mellomstore skilt, og er en god løsning om de skal henge i et følsomt miljø der man for eksempel ikke kan skru i dørene.

For å gi en enda mer eksklusiv følelse kan vi også fase kantene på skiltene for kunder som ønsker dette.

Be om et tilbud

Tilbudsforespørsel

BESKRIV HVA SLAGS SKILT DU ØNSKER