Det er ingen grunn til å ta til takke med et standardisert navneskilt som er identisk med naboens. I stedet kan man designe sitt eget navneskilt til døren som ikke bare enkelt opplyser om hvem beboerne er, men som beskriver stilen deres og som passer inn i inngangspartiet. www.signonline.no tilbyr en nettbasert katalog der man finner utallige blanke skilt. Ved hjelp av et interaktivt verktøy på hjemmesiden kan man deretter legge til tekst og endre både skriftstørrelse og –type. Mens man utfører endringene vil disse samtidig vises i forhåndsvisningen av navneskiltet, og man kan dermed enkelt justere verdiene helt til man er fornøyd med utseendet. Når man er fornøyd med det endelige resultatet trykker man bare på bestill, og dørskiltet er snart klart til å henges opp.

Dersom man mot formodning ikke skulle finne et navneskilt som passer i det omfattende standardutvalget, kan man spesialbestille et skilt med egne, tilpassede mål. Ved hjelp av et skjema kan man angi ønsket lengde og bredde og dermed få et navneskilt som passer perfekt til døren. Man kan selvfølgelig selv velge tekst, skrifttype og skriftstørrelse, og man kan til og med legge til en egenvalgt logo. Mens navneskiltene som finnes i katalogen er laget i messing, vil man ved å benytte spesialskjemaet kunne spesifisere andre materialer, som for eksempel akryl.

Med et spesialtilpasset navneskilt til døren får man i tillegg til den praktiske nytteverdien en dekorasjonsgjenstand til inngangspartiet. Ved hjelp av det interaktive verktøyet kan man designe et personlig navneskilt som ikke bare passer til døren, men som passer til alle som bor i boligen. Det finnes utallige modeller å velge blant, samt et stort utvalg av skrifttyper og størrelser. Det er kun fantasien som setter grenser.