Når man flytter er det viktig å sørge for at posten også blir flyttet. Man kan gjerne ikke ta med sitt gamle postkasseskilt ettersom dette kanskje er limt direkte på postkassen, eller det inneholder adresseinformasjon som ikke lenger er gyldig. Dermed må man skaffe et nytt navneskilt til den nye boligen. Når man flytter får man gjerne tilbud om et kostnadsfritt postkasseskilt i plast, men disse er svært enkle og gir få muligheter for egentilpasning. I stedet kan man velge å bestille et postkasseskilt i mer holdbart materiale og som tilpasses brukerens egen smak.
Hos www.signonline.no kan man bestille et personlig skilt til postkassen. Her kan man tilpasse skiltet akkurat slik man ønsker og sørge for at postkassen skiller seg ut fra mengden. I tillegg til å gi informasjon om hvem postkassen tilhører, kan man med et tilpasset postkasseskilt vise besøkende hvem man er – gjennom sitt eget design og sin egen stil. Når man bestiller et navneskilt til postkassen velger man størrelse, form, materiale og farge, og selvfølgelig hva skiltet skal dekoreres med.

På nettstedet finner man en katalog med utallige skilt i alle former og størrelser. Når man har funnet det skiltet som passer best til postkassen og til ens egen, personlige stil, kan man velge dette for å komme til et interaktivt designverktøy. Her kan man skrive inn teksten man ønsker på postkassen og se en forhåndsvisning av skiltet etter hvert som man taster. Man kan velge mellom ulike skrifttyper og skriftstørrelser og endre på de ulike variablene helt til man er fornøyd med resultatet. Når man er ferdig med å designe postkasseskiltet sitt er det bare å legge det i handlekurven, og det personlige skiltet er snart klart til å monteres på postkassen.

Alle skiltene man finner i katalogen er laget i messing, noe som vil si at postkasseskiltet holder høy kvalitet og varer lenge. Messing består i all hovedsak av kopper og sink, og det er blandingsforholdet mellom disse som avgjør fargen på skiltet. De fleste skiltene kommer i en gylden farge, mens andre har en hvitere eller rødere fargenyanse, ettersom innholdet av kopper justeres. Ved å kombinere fargevalg med ulike størrelser og former tilbys dermed et stort utvalg av utgangspunkt for nettopp ditt personlige postkasseskilt.

Dersom man ikke skulle finne et skilt man er fornøyd med i standardutvalget man finner på hjemmesiden, kan man via et nettbasert skjema spesialbestille et skilt til postkassen. I dette skjemaet kan man angi ønsket materiale, som for eksempel stål eller akryl. Man kan selvfølgelig også velge hvilken skrift som skal benyttes, og man kan til og med legge til en logo.