MATERIALE

Vi tilbyr navneskilt i lasergravert plast samt fargetrykket messing og aluminium. De vanligste formene finner du her.

aluminiumbricka_63x25mm

Aluminium Stilig, sølvfarget materiale som finnes i en rekke ulike former og størrelser.

mässingsbricka oval 63x32mm

Messing Klassisk materiale med en eksklusiv, gullfarget overflate. Mange utforminger og størrelser.

plastlaminat

Plastlaminat Vi har lang erfaring med å levere navneskilt til en rekke ulike bedrifter. Kundene våre er alt fra helsesentre til restauranter, og vi tilbyr en rekke ulike varianter og materialer.

HVORFOR BESTILLE HOS OSS?

NAVNESKILT FOR ALLE BEDRIFTER

Vi har lang erfaring med å levere navneskilt til en rekke ulike bedrifter. Kundene våre er alt fra helsesentre til restauranter, og vi tilbyr en rekke ulike varianter og materialer.

Be om et tilbud

TILBUDSFORESPØRSEL

BESKRIV HVA SLAGS SKILT DU ØNSKER

LITT Å TENKE PÅ

Det er mange situasjoner hvor et tydelig navneskilt er å foretrekke. Det kan være på en arbeidsplass, for eksempel på en butikk eller en restaurant hvor det er viktig at personalets navn vises tydelig. Navneplater brukes også i stor grad på messer og av adgangspersonale.

Festemåter
Navneskilt i plast kan festes på flere måter. Den vanligste måten er den klassiske nålen, som er omtrent som en sikkerhetsnål som er festet i navneplaten. I senere tid er likevel magneten blitt en vanligere festemåte. Den fungerer ved at man har en løs magnet som man plasserer på innsiden av overdelen, og som holder bast navneplaten. Dette er en fordel med plagg som man helst ikke vil sette en nål i.

Navneskilt brukes ofte på sykehus av f.eks. leger, sykepleiere og fysioterapeuter, hvor tittel og navn pleier å stå tydelig. Da er militærklemmen en vanlig festemåte. Dette innebærer at man i stedet for å bruke en nål eller magnet har en klemme festet på navneskiltet. Denne kan man feste i f.eks. skjorten eller legefrakken.

Utforming
Innhold som er vanlig på navneskilt er fornavn, etternavn, tittel, avdeling og firmanavn. Mange kompletterer dessuten med firmaets logo, noe som kan bli utrolig fint. Bruk et par minutter på å tenke over hva kunden faktisk trenger å vite. Er etternavnet viktig i din sammenheng? I så fall skal det absolutt være med.

Ta kontakt!
Vi hjelper gjerne til og svarer på spørsmål om alt som har med navneskilt eller skilt generelt å gjøre. Gi oss et signal eller send oss en e-post, så lover vi å gjøre vårt ytterste for å løse deres behov!