Hos www.signonline.no kan man bestille graverte navneskilt til for eksempel inngangsdøren, postkassen eller til firmakontoret. Nettstedet tilbyr et omfattende utvalg av skilt i ulike farger, former og størrelser. Kronen på verket er selvfølgelig selve graveringen, og her gis man mange ulike valg i form av antall tekstlinjer, skrifttype og skriftstørrelse. For å lage et unikt utseende kan man dessuten legge til et symbol eller en logo. Dermed kan man lage sitt eget skilt som passer til inngangspartiet for øvrig, eller som reflekterer beboerens eller firmaets karakter.

Nettkatalogen hos www.signonline.no inneholder utallige skilter i forskjellige former, størrelser og farger som man kan ta utgangspunkt i for å lage sitt eget, unike produkt. Når man har funnet den stilen og størrelsen man liker best, kan man gå videre til et nettbasert designverktøy. Dette verktøyet gir en forhåndsvisning av skiltet man har valgt, og utseendet endres etter hvert som man angir teksten man vil gravere. Ved å flytte tekst mellom de ulike tekstlinjene, endre skrifttype og skriftstørrelse, kan man ved å følge med på forhåndsvisningen prøve seg frem til man finner det utseendet man ønsker. Når man er fornøyd med resultatet kan man angi hvor mange skilt man ønsker og legge produktet eller produktene i handlekurven.

Skiltene man finner i nettkatalogen er laget i messing, og dette holdbare materialet passer utmerket til utendørs bruk. Graveringen i messingskiltet fylles med svart maling, noe som sørger for at skriften vises tydelig og varer i lang tid. Hovedkomponentene i messing er sink og kopper, og det er innholdet av kopper som bestemmer skiltets fargetone. De fleste messingskilt kommer i en gylden tone, men ved å øke eller redusere mengden kopper kan man få en henholdsvis rød eller hvit fargetone. Dermed kan man velge den fargetonen som passer firmaprofilen eller ens egen personlighet best.

Dersom man ikke finner et skilt som passer gir dessuten nettstedet muligheten til å lage et personlig skilt fra bunnen av. I tillegg til at man selvfølgelig kan velge tekst, skrifttype og skriftstørrelse, kan man dessuten be om en spesifikk størrelse eller et spesifikt materiale. Ved å angi ønsket lengde og bredde er man dermed sikret et skilt som passer nøyaktig til behovene man måtte ha. Dette er spesielt nyttig dersom man for eksempel har behov for et litt større firmaskilt. Dersom man ønsker et alternativt materiale som for eksempel akryl eller stål kan man dessuten angi dette direkte i skjemaet.