Unike og eksklusive akrylskilt

Akryl er et eksklusivt og stadig mer populært materialvalg i navneskilter både til boliger og forretninger. Navneskilt skal ikke lenger bare gi informasjon, det skal også være dekorativt og elegant. Et skilt i akryl kan være et flott element i inngangspartiet hjemme, eller det kan gi et profesjonelt utseende til et kontorlokale. Akrylglass er et gjennomsiktig materiale som er knuseresistent og som har høy ripemotstand. Slike skilt har dermed lang holdbarhet og kan benyttes både inne og ute. Et akrylskilt er generelt sett et dyrt alternativ i forhold til mange andre typer navneskilt som finnes på markedet, og er dermed ekstra eksklusivt.

Akrylskilt gir et flott og stilrent design og passer perfekt både til inngangspartiet hjemme og til skilting av forretningslokaler. Navn eller firmanavnet graveres direkte inn i akrylplaten, sammen med eventuell firmalogo eller et symbol. I motsetning til mer vanlige plast- eller treskilt, gir et akrylskilt et mer moderne og elegant inntrykk. Dersom det skal brukes til hjemmet kan man dessuten tilpasse skiltet slik at det passer til sin egen eller familiens personlighet, eller det kan utformes slik at det passer til inngangspartiets stil for øvrig. For forretningsbruk kan det tilpasses firmaprofilen, og kan dessuten med fordel inkludere firmaets logo.

Skiltet kan leveres i flere forskjellige tykkelser, størrelser og former, alt etter behov. Akryl er i utgangspunktet et gjennomsiktig materiale, men skiltet kan også leveres frostet eller i en hvilken som helst farge. Man kan dessuten velge et gjennomsiktig glass med en farget og/eller frostet bakgrunn og dermed skape en flott og unik effekt. Kombinert med tekst i ulike skriftstørrelser og skrifttyper samt symboler og figurer er det praktisk talt kun fantasien som setter grenser for hvordan skiltet kan bli.

Hos www.signonline.no kan man spesialdesigne sitt eget akrylskilt fra bunnen av. Man kan angi skiltets størrelse ved å oppgi ønsket lengde og bredde, og kan dessuten be om å få en spesiell tykkelse eller form. Videre velger man selvfølgelig teksten man ønsket gravert, samt skrifttype og skriftstørrelse. Dersom skiltet er til firmaet kan man i tillegg legge ved et bilde av firmalogoen og få inkludert dette i det ferdige produktet. For hjemmebruk kan det være aktuelt å legge til et grafisk symbol, eller til og med et bilde. Etter å ha lagt inn alle opplysninger om skiltet man ønsker, sender man inn forespørselen og man vil snarest få tilbakemelding der det eventuelt bes om ekstra opplysninger.

Det finnes dessuten en egen type akrylskilt som passer for forretninger eller lokaler som regelmessig har behov for å endre skiltets innhold. I stedet for å bestille et ferdig produkt, bestiller man et blankt skilt som består av to akrylplater som er festet sammen ved hjelp av skruer. Ved hjelp av en laserskriver og gjennomsiktige ark skriver man ut innholdet til skiltet selv, og legger dette mellom de to akrylplatene. På denne måten kan man enkelt ta ut det eksisterende innholdet og bytte det med et nytt etter behov. Selv om sluttresultatet gjerne ikke blir like bra som om man har spesialbestilt et gravert skilt, er det et flott alternativ dersom innholdet må endres regelmessig.